gallery/logonieuwwit

Woningen

Onze 4 luxe vakantiewoningen liggen in een rustige (stiltegebied), groene omgeving met een schitterend vergezicht. 
De woningen bieden ruimte aan gezelschappen en gezinnen van 2 tot 8 personen. 
Alle woningen ademen een landelijke sfeer, zijn royaal van opzet en voorzien van een compleet ingerichte keuken en comfortabele bedden. 


Vanuit de zonnige woonkamer bieden de openslaande deuren toegang tot het terras en tuin/speelweide.
Parkeergelegenheid ligt naast de woning en fietsen kunt u stallen in een overdekte afgesloten ruimte.

Huisdieren en roken zijn in onze woningen niet toegestaan.

Woning 1: De Beuk

 

Woning 1 (75m2) is geschikt voor 4 personen en is helemaal gerealiseerd op de begane grond. De woning is voorzien van hal, woonkamer, keuken, badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, 2 slaapkamers (1 x 2 pers. bed en 2 x 1 pers. bed) en aan de oost-/en zuidkant een eigen buitenterras.

 

Deze woning is tevens ook geschikt voor rolstoelgebruik.

Woning 2: De Esdoorn

 

Woning 2 (144m2) is geschikt voor max. 8 persoonswoning en heeft op de begane grond een ruime woonkamer en keuken, hal, toilet.

 

Op de bovenverdieping zijn 2 driepersoons slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer (ligbad en wastafel), 1 tweepersoonskamer, een aparte badkamer (douche en wastafel) en een apart toilet. Buiten een eigen terras aan de oostkant en een overdekt terras aan de noordkant.

Woning 3: De Kastanje

 

Woning 3 (125m2) is geschikt voor max. 7 personen en heeft op de begane grond een ruime woonkamer en keuken, hal, toilet, tweepersoonsslaapkamer met badkamer (douche en wastafel).

 

Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers (1 tweepersoonskamer en 1 driepersoonskamer) en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Woning 4: De Eik

 

Woning 4 (68m2) is geschikt voor 2 – 4 personen.

 

Deze woning is helemaal gerealiseerd op de begane grond en voorzien van hal, woonkamer, keuken, badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, 2 slaapkamers (1 x 2 pers. boxspring en 1 x stapelbed) en een eigen riante tuin van 800m2 met een mooi panoramaterras.

Tarieven

2019 - 2020

gallery/tarieven1
gallery/tarieven2